Ochrana osobných údajov

 

 

Kladieme dôraz na bezpečnosť a ochranu údajov. Ochrana súkromných práv je pre nás zásadou a je súčasťou našich služieb a produktov. O ochranu vašich osobných údajov sa na našich stránkach staráme, pretože je pre nás dôležité, aby boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach, sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (Zákon o ochrane osobných údajov). Vaším dobrovoľným vyplnením osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email, telefónne číslo.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame o vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu (pridelenú vaším poskytovateľom internetu), z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Na čo použijeme zbierané informácie

Vaše osobné údaje používame iba za účelom technickej správy web-stránky a za účelom plnenia vašich požiadaviek a želaní. Pre účely výskumu produktov alebo marketingové účely využívame vaše údaje iba s vaším výslovným súhlasom. Informácie, ktoré spracovávame, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach, môže byť použitá na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách atď. Tiež na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa vašej objednávky.
  • Personalizované ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Zlepšenie našej web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe vašich informácií a spätnej väzby, ktorú od vás získavame.
  • Zlepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne reagovať na vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.

V prípade, že sa budete chcieť odhlásiť z odoberania emailov, je to možné kedykoľvek a jednoduchým spôsobom - stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaile, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

Údaje v bezpečí

Vaše informácie sú u nás v bezpečí, používame rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov a s modernizáciou našich web stránok ich tiež vylepšujeme. Vaše informácie nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenia tovaru.

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje nám pomáhajú k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emailových správ sa môžete kedykoľvek veľmi jednoducho odhlásiť. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaile, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Zmeny

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.1.2015.

 

Pošlite nám brief

Content marketing funguje - vieme to my, vy i vaša konkurencia. Buďte prvý, kto vo vašom odvetví využije silu moderného a efektívneho marketingu, vyšachujte svoju konkurenciu a “ukradnite si trh”.
Pošlite nám brief či zadanie alebo nám zavolajte a navrhneme optimálny postup. My sme na plodnú diskusiu pripravení.

Tel.: +421 917 044 725